|
Atsiprašome: atsakymus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis
[<<<] 1 2 3 4 5 6 [>>>]
| kaip lietus |
2011-11-14 00:58:12 |
|
| Neturiu laiko perskaityti kitų nuomones. Manoji - gal geriau nereikia, tai trikdo autorių. Juk kartais galima padaryti visiškai žioplą klaidą, o kitų (ypač šviežiai atėjusių, kurie nepažįsta autoriaus) akimis autorius pasirodys lyg koks analfabetas. Geriau jau tegul į asmenines moderatoriai parašo, paaiškina. Nes toks viešas aiškinimas naudos kažin ar duos, juk kiti vargu ar iš to pasimokys. Juolab (kalbu iš patirties, nes mano darbas irgi klaidas taisyti, nors pats jų padarau) klaidos paprastai būna įsišaknijusios, t.y. kažkuris autorius jas daro nuolat tas pačias. Beje, net ir po paaiškinimo apie klaidas jis gali (ir taip neretai būna) vėl jas ilgą laiką daryti, nes tai jau įaugę į kraują. |
|
| tylsala |
2011-06-22 10:30:46 |
|
| Noriu paklausti: KODĖL ištrinamas kūrinys apie TAI neperspėjus? Kas galėtų atsakyti? Ir kas gali ištrinti žinutes mano gautas, jei aš pati TO nedariau??? |
|
| Enėjo duktė |
2011-05-28 20:08:52 |
|
Labai pritariu aurimui!
O dėl ankstesniame mano komentare minėtų sankcijų - turėjau omenyje AUTOMATINĮ funkcijos užblokavimą, o ne tai, kad moderatoriai ieškotų, kas per daug redaguoja. Moderatoriai ir taip apsikrovę veikla, šitas darbelis tegu lieka programuotojui (vienąsyk padarys darbą, ir bus baigta) Beje, aurimaz labai gerai išplėtojo šitą mano mintį - kad kiekvienas turėtų po 2 galimybes redaguoti kiekvieną kūrinį. Arba galėtų net po 1 - reiktų tik labai gerai apgalvoti prieš redaguojant. |
|
| aurimaz |
2011-05-16 09:06:10 |
|
Visados konsultuokitės kokiais nors techniniais klausimais su savo programuotoju. Seniau buvo Juozas - visur jį tempdavo, į visus renginius. Diskusijos būdavo ilgiausios, kiek idėjų gimdavo. Dabartinį kur nors buvote išsitempę į dienos šviesą?
Pakomentuosiu klausimą dėl kūrinių redagavimo - GALIMA duoti vartotojui redaguoti savo kūrinį. O kad jis ta galimybe nepiktnaudžiautų, ją reikia apriboti iki 2 bandymų. Dusyk pasikoregavo - trečią kartą jau nebeleistų. Padaryti įmanoma, netgi labai lengva. |
|
| Giltinė |
2011-05-06 19:30:50 |
|
| Manau reiktu jas skelbti, nes nevisi esame puikus kalbininkai ir rašytojai, ypač aš. Ir aš tik padėkoju jei ką blogo randate darbelyje. Aišku kaip kaikurie nenorėčiau ,kad darbas būtų ištrintas dėl to , kad: silpnas, daug klaidų, nerimuotas ir t.t Primenu visiems, kad nevisi pradėjome nuo stiprių eilėraščių, kad nevisi gimėme rašydami be klaidų ir aišku dėl rimo tai čia jau juokas ima "Baltos eilės" žinote kas yra. manau viskas tuo pasakyta. Kuo daugiau komentarų ir klaidų radimo tuo didesnė padėka komentatoriams. Almantas |
|
| Rykštė |
2011-04-27 09:36:27 |
|
Moderatoriai - ne vaikų darželio auklės, kad sekiotų kiekvieną vartotoją ir žiūrėtų, ar tik jis nepiknaudžiauja galimybėmis.
Todėl tokio chaoso bandom išvengti.
Apie tokią funkciją galvojam, tačiau ji bus pritaikyta kiek kitaip. Kantrybės  |
|
| Enėjo duktė |
2011-04-26 21:44:41 |
|
| Manau, už piktnaudžiavimus tiesiog reikėtų nedelsiant taikyti griežtą sankciją, pvz.: iš to asmens atimti tą funkciją, ir tai viską išspręstų. |
|
| Rykštė |
2011-04-10 11:28:24 |
|
| Neina įdiegti funkcijos, kad galėtum ištaisyti tik rašybos ar skyrybos klaidas. O jei būtų galimybė redaguoti tekstą, gali prasidėti piknaudžiavimai ja. Todėl šios funkcijos greitu laiku tikrai nebus. |
|
[<<<] 1 2 3 4 5 6 [>>>] Forumo moderatoriai: Karile |
|
 |